Transport gratuit

 

Dragi clienți,

cand cumperi peste 500 LEI cu TVA de la noi, primesti transport gratuit in orice loc din Romania. Tot ce trebuie să faceți este să comandați produsul selectat în valoare de minim 500 LEI cu TVA, sau mai multe produse a căror sumă este de 500 LEI cu TVA și vă vom livra marfa fără costuri suplimentare de transport.

Dacă produsul selectat are o pictogramă cu transport gratuit, se aplică transportul gratuit, indiferent de prețul de achiziție.


Oxe.ro

oxe@oxe.ro


Acest site web folosește tehnologia cookie pentru a asigura funcționarea corectă a site-ului web și pentru a îmbunătăți serviciile oferite.Cu acordul dumneavoastră, pe care ni-l dați făcând clic pe butonul „Am înțeles”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor și transferul de date privind comportamentul site-ului web pentru afișarea de reclame direcționate pe rețelele sociale și rețelele de publicitate pe alte site-uri web.Puteți să setați personalizarea și publicitatea direcționată mai detaliat sau să o dezactivați în orice moment.Puteți găsi mai multe informații despre prelucrarea datelor și partenerii noștri Pe aceasta pagina.

Ajustați setările