Puncte de distributie in toata Romania

 

Datorită cooperării cu transportatori de top, puteți trimite bunurile achiziționate din magazinul nostru online la punctul de distribuție ales din România.

Puteți alege un punct de distribuire potrivit în coșul din formularul de comandă. Veți ridica apoi transportul la ora care vă convine (și în funcție de orele de deschidere ale punctului de distribuție). Nu mai trebuie să vă faceți griji că veți rata curierul cu expedierea dvs. sau că acesta va ajunge la o oră care nu vă convine.

 

Oxe.ro

oxe@oxe.ro


Acest site web folosește tehnologia cookie pentru a asigura funcționarea corectă a site-ului web și pentru a îmbunătăți serviciile oferite.Cu acordul dumneavoastră, pe care ni-l dați făcând clic pe butonul „Am înțeles”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor și transferul de date privind comportamentul site-ului web pentru afișarea de reclame direcționate pe rețelele sociale și rețelele de publicitate pe alte site-uri web.Puteți să setați personalizarea și publicitatea direcționată mai detaliat sau să o dezactivați în orice moment.Puteți găsi mai multe informații despre prelucrarea datelor și partenerii noștri Pe aceasta pagina.

Ajustați setările