Beneficii pentru clienții înregistrați

La noi, clientul este întotdeauna pe primul loc. Prin urmare, am decis să lansăm un program bonus în care ne vom recompensa clienții obișnuiți și clienții cu o valoare mai mare a comenzii.


1. Înregistrare - dacă vă înregistrați la noi în e-shop, veți primi automat o reducere de 2%. Vă puteți înscrie AICI. Această reducere nu se aplică produselor incluse în promoția de Black Friday și produselor pentru care a fost aplicat un cod de reducere.

2. Achiziționați cu o valoare mai mare de 1 999 LEI cu TVA - dacă valoarea comenzii dvs. ajunge la o valoare de  cu TVA sau mai mare, sunteți creditat automat cu o reducere de 2%. Această reducere nu se aplică produselor de Black Friday.

Ambele reduceri pot fi combinate. Prin urmare, dacă te înregistrezi la noi și în același timp comanda ta ajunge la valoarea de 1 999 LEI cu TVA și mai mult, vei avea o reducere de 4%. Această reducere nu se aplică produselor incluse în promoția de Black Friday și produselor pentru care se aplică o reducere folosind un cupon de reducere. În același timp, toți clienții noștri (chiar și cei neînregistrați) primesc transport gratuit dacă valoarea comenzii lor depășește 500 LEI cu TVA.

 

Oxe.ro

oxe@oxe.ro


Acest site web folosește tehnologia cookie pentru a asigura funcționarea corectă a site-ului web și pentru a îmbunătăți serviciile oferite.Cu acordul dumneavoastră, pe care ni-l dați făcând clic pe butonul „Am înțeles”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor și transferul de date privind comportamentul site-ului web pentru afișarea de reclame direcționate pe rețelele sociale și rețelele de publicitate pe alte site-uri web.Puteți să setați personalizarea și publicitatea direcționată mai detaliat sau să o dezactivați în orice moment.Puteți găsi mai multe informații despre prelucrarea datelor și partenerii noștri Pe aceasta pagina.

Ajustați setările