Modalitate de transport si plata

 

Dragă client,

Aceasta pagina contine toate informatiile necesare referitoare la modurile individuale de transport si plata pe care le oferim.

 

Metoda de livrare - curier:

0 - 499,99 LEI - 29 LEI cu TVA
500 LEI -> și mai mult - gratuit

*daca vezi o pictograma cu transport gratuit pe produs, dar valoarea produsului nu depaseste 500 LEI cu TVA, atunci vei primi si transport gratuit la acest produs!

Metoda de plată:

Card online - gratuit
Transfer bancar - gratuit
Ramburs la livrare - 5,99 LEI cu TVA

Pentru comenzile de peste 3500 LEI cu TVA, transportul nu poate fi trimis cash la curier (plata trebuie facuta cu cardul sau transfer bancar).

 

Oxe.ro

oxe@oxe.ro


Acest site web folosește tehnologia cookie pentru a asigura funcționarea corectă a site-ului web și pentru a îmbunătăți serviciile oferite.Cu acordul dumneavoastră, pe care ni-l dați făcând clic pe butonul „Am înțeles”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor și transferul de date privind comportamentul site-ului web pentru afișarea de reclame direcționate pe rețelele sociale și rețelele de publicitate pe alte site-uri web.Puteți să setați personalizarea și publicitatea direcționată mai detaliat sau să o dezactivați în orice moment.Puteți găsi mai multe informații despre prelucrarea datelor și partenerii noștri Pe aceasta pagina.

Ajustați setările